Screen Shot 2015-01-21 at 18.10.54Denk je ook wel eens: ‘ik lees de laatste tijd zoveel over yoga, ik zou het ook wel eens willen proberen? Maar, waar te beginnen? Is dat iets voor mij?’

Het is nooit te laat om aan yoga te beginnen, welke leeftijd je ook hebt. Wereldwijd bevestigen steeds meer onderzoeken dat yoga ook helpt bij het aangaan van de uitdagingen van een ouder wordend lichaam. De ‘body en mind’ benadering van yoga leidt tot meer welzijn, en begeleid je bij het loslaten van je oordeel over je eigen lichaam.

In de beginners yoga cursus voor senioren worden deelnemers stap voor stap meegenomen in de wereld van yoga. We beoefenen asana’s (lichaamshoudingen) en doen pranayama oefeningen (ademhalingstechnieken), waardoor je lichamelijk en geestelijk in balans komt. Ook vertellen we tijdens de lessen meer over de achtergrond van yoga en de yoga filosofie van het achtvoudige pad van Patanjali.

Kortom, een afwisselende beginnerscursus voor iedereen, die graag op een latere leeftijd wil starten met yoga. De cursus duurt 6 lessen, en vindt plaats op maandagmiddag, 15.30u tot 16.45u, Studio The City Retreat in Den Haag.

DATA:

De eerste les is op maandag 2 februari 2015, overige lessen zijn op 9 en 16 februari en 2, 9 en 15 maart 2015. Kosten voor deze cursus zijn 60 euro voor 6 lessen. Na afloop van de cursus kan je besluiten of je wilt doorgaan met de yogalessen.

GEEF JE OP:

Ben je geïnteresseerd, wil je je opgeven of heb je nog andere vragen? Stuur een mail naar: info@thecityretreat.nl

Quote van Geeta Iyengar:

Yoga is een groot goed voor ouderen. Iemand die op latere leeftijd yoga leert, wordt niet alleen gezonder en gelukkiger, en blijft ook geestelijk helder, omdat yoga een opgeruimde blik op het leven geeft.