Wat trek ik aan?

Het is aan te raden comfortabele (sport)kleding te dragen. Zorg dat je een warm vest en sokken bij je hebt. Dit kun je tijdens de ontspanning aantrekken, zodat je niet teveel afkoelt.

Hoe vaak yoga/pilates is aan te raden?

Voor zowel yoga als pilates geldt dat 2 keer per week les volgen meer effect heeft dan 1 keer per week komen. Maar als je geen tijd hebt, dan is 1 keer per week les volgen al zeer effectief. Een combinatie van beide lessen is natuurlijk ook mogelijk.

Ik heb een blessure, mag ik nu wel meedoen?

Bij de meeste blessures mag je gewoon yoga of pilates doen. Sterker nog; vaak wordt yoga en/of pilates aangeraden door artsen bij bepaalde klachten. Geef wel even voor de les aan de docent door welke klachten je hebt. Weet je niet zeker of je mee mag doen? Raadpleeg dan je arts.

Wat zijn geschikte oefeningen om thuis te doen?

Op de site vind je diverse filmpjes voor yoga en pilates, zodat je makkelijk thuis kunt oefenen.

Kan ik van te voren eten?

Een grote maaltijd nuttigen voor de yoga of pilates les is niet aan te raden. Iets eten kan natuurlijk wel. Zeker als je in de ochtend een les volgt, is ontbijten belangrijk. Je lichaam heeft nu eenmaal energie nodig om de oefeningen te kunnen doen. Volg je les in de avond? Eet dan een lichte maaltijd of eet pas na de les.

Mag ik inhalen als ik een keer niet kan?

Wanneer je bent verhinderd door ziekte, vakantie of om een andere reden, mag je altijd komen inhalen, mits er plek is en je je van te voren telefonisch, per e-mail of per sms afmeldt. Dit graag minimaal 4 uur van te voren melden. Ook graag even aanmelden voor je inhaalles.

Mag ik op een pilatesles inhalen als ik normaal yoga volg en andersom?

Je mag inhalen op elke willekeurige les. Het is zelfs wel zo leuk om een keer iets anders uit te proberen dan wat je gewend bent.

Hoe kan ik betalen en wanneer dien ik te betalen?

De betaling vindt plaats bij ons in de studio voor leskaarten. Betalen met pin is mogelijk. Voor workshops of events dien je van te voren het bedrag over te maken op ons rekening nummer.