Tijdens de kinderyogalessen worden de kinderen meegenomen op avontuur in een “yogaverhaal” waarin de verschillende elementen van de yoga zijn verwerkt.

’’Our true nature is unconditional, uninterrupted joy’’ (S. Rishi).

In een maatschappij vol drukte, veel gedachten en waarin we hoge eisen stellen aan onszelf en de omgeving, is het soms moeilijk om tot jezelf te komen. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen, heb ik als docent in het onderwijs gezien. Tijdens de yogales leren kinderen zich te ontspannen, volledig zichzelf te zijn en door middel van bewegen rust te ervaren. De yogalessen zijn een combinatie van yogahoudingen, meditatie en ademhalingstechnieken. Deze zijn verwerkt in spel, verschillende thema’s, verhalen en bewegen op muziek. Uw kind zal met plezier rust en een groeiend zelfvertrouwen ervaren en daarnaast positief leren om te gaan met verschillende emoties.

De lessen vinden plaats op woensdagmiddag en duren 60 minuten, met maximaal 11 kinderen in de les. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 2 leeFoto Lau siteftijdscategorieën, om zo de les volledig aan te laten sluiten bij de belevingswereld van het kind.

YOGA STUDIO LAURA SOPHIA 

Lesgeven is mijn passie en zit in mijn natuur. Al 7 jaar lang geef ik met veel plezier les aan kinderen in het basisonderwijs. Door middel van mijn positieve en enthousiaste benadering weet ik kinderen te inspireren en te begeleiden in hun ontwikkeling. Daarnaast houd ik rekening met elk individu.

Na een aantal jaar bij The City Retreat pilates te hebben beoefend, kwam ook yoga op mijn pad. Ik voelde me fijn bij de combinatie van het werken aan lichaam en geest en ben mij er meer in gaan verdiepen.

Afgelopen zomer ben ik naar India afgereisd, om hier een yoga docentenopleiding te volgen. Een geweldige ervaring en een mooie kans om mijn liefde voor lesgeven en yoga met elkaar te combineren.

De eerste lessen staan gepland op woensdag 13 maart! 

Woensdagmiddag:

14.30 – 15.30        6 – 8 jaar 

16.00 – 17.00       9 – 12 jaar 

 Prijzen:

Proefles €8

Losse les €13

5 rittenkaart €50     6 weken geldig        €55      8 weken geldig

10 rittenkaart €90  12 weken geldig       €98     14 weken geldig

 

Staffelkorting:

Bij het aanschaffen van een rittenkaart voor uw 2e kind, ontvangt u 10% korting.

Voor aanmeldingen, meer informatie en/of vragen neemt u contact met mij op.

yogastudiolaurasophia@gmail.com 

0622418555