City News & Events
Oktober 2014

Ook zin om in deze periode meer tijd voor jezelf te nemen? 

View this email in your browser
Share
Tweet
Forward

Detox Week

Na een heerlijke, lange nazomer, heeft de herfst toch echt de overhand genomen. De natuur verandert en maakt zich klaar om te verstillen. En aangezien wij mensen tot de natuur behoren, maakt ook ons lichaam  zich klaar voor verstilling. Soms vergeten we dat echter. We vragen ons af waarom we sneller vermoeid raken in deze periode en soms raken we gefrustreerd van het feit dat we minder energie hebben dan de maanden ervoor. 

Ook ik heb hier vaak last van. Zodra de blaadjes beginnen te vallen, merk ik dat ik voor een aantal weken minder energie heb. Mijn eerste reactie is om hiervan te balen en de vermoeidheid uit de weg te willen gaan door een extra espresso te drinken. Natuurlijk niet de meest gezonde reactie voor dit supernormale verschijnsel! De laatste jaren probeer ik echter mijn najaars-vermoeidheid te accepteren. Want hoe meer we kunnen accepteren dat dit bij deze tijd van het jaar hoort, hoe minder last we ervan hebben. Vaak is de weerstand groter dan het ongemak zelf. 

Tegenwoordig zie ik de herfst als een goede manier om meer en langer de tijd te nemen om naar binnen te keren. Dit door het doen van een speciale herfst detox; anders eten, veel yoga en meditatie en zoveel mogelijk in de natuur te zijn. Zo maak ik mijn lichaam en geest klaar voor de winter. De tijd van echte verstilling en rust.

Ik heb gemerkt dat door mijn mini-detox de vermoeidheid een stuk minder is. Dit omdat ik er niet langer tegen vecht. Maar bovenal voel ik me meer verbonden met mezelf en mijn omgeving, omdat ik mee ga met de seizoenen.

Ook zin om in deze periode (meer) tijd voor jezelf te nemen? Doe dan mee met de herfstdetox week en leer wat je kunt doen om deze herfst je lichaam klaar te maken voor de winter.

Liefs,

Irene

City Events

Yoga Holiday Zuid Italië 

Nog niet toe aan herfst en wil je nog wat zon opdoen voordat we de winter in gaan? Ga dan mee op yogavakantie in Puglia. Deze retraite week zit bijna vol, dus wil je last minute toch nog mee, wees er dan snel bij!

Lees meer & meld je aan!


Detox week & masterclasses met Irene
€ 89,00 inclusief: 2 masterclasses, 2 yogalessen, recepten.

Net als in het voorjaar, ook nu weer een detox programma. Echter in het najaar zullen we ons niet ontdoen van vast voedsel, maar nuttigen we drie maal daags een ‘kitchari’. Een mengsel van rijst, mungbonen en groenten. Dit om de spijsvertering rust te geven, maar het innerlijke vuur (en de daarmee gepaarde warmte die we in de koude maanden zo hard nodig hebben) hoog te houden.

Lees meer & meld je aan!
Meld je aan voor City News

Yoga?

Weer met yoga beginnen of nog nooit yoga gedaan? 

Meld je nu aan voor een proefles

City News

Herfstvakantie van 20 t/m 26 oktober
De herfstvakantie is alweer in aantocht, vandaar dat we van 20 tot en met 26 oktober gesloten zijn. Je gemiste les(sen) mag je tot uiterlijk 21 november inhalen.

Nieuwe stagiaire
Met ingang van 5 oktober zal Mireille Beumer een yogastage komen doen. Zij zal verschillende lessen bijwonen en hier en  daar (delen van) de les overnemen. Mireille, succes met je stage!

Facebook
Facebook
Website
Website
Like op ons facebook of bezoek onze website voor City Updates, Lesrooster, onze nieuwsbrieven en informatie.

City Recipe

Geroosterde bloemkoolsalade – heerlijk lunch gerecht voor 2 personen

Neem de tijd voor jezelf en maak deze heerlijke geroosterde bloemkoolsalade recept klaar met avocado, cherrytomaten en kikkererwten. Bloemkool bevat veel vezels en voedingsstoffen en weinig calorieën.

Lees meer
Ons adres:

The City Retreat

Kerkstraat 1

Den HaagZuid Holland 2514 KP

Netherlands

Add us to your address book

unsubscribe from this list    update subscription preferences