Tijdens deze bijzondere vorm van massage, wordt er gebruik gemaakt van stretchings uit de yoga, acupressuur en deep tissue massage.

Stress kan zich ophopen tot energieblokkades of spierspanning. Door deze massage wordt het lichaam weer vrij gemaakt van deze blokkades, waardoor de energie weer kan stromen door het lichaam. Dit maakt deze massage vorm zeer geschikt tegen hoofdpijn- nek- rug- en schouderklachten. Omdat de stretchings uit de yoga komen, maar de gemasseerde niets hoeft te doen, wordt deze massage ook wel eens voor de grap ‘yoga voor luie mensen’ genoemd.
De Thai Yoga Massage is een ontspannende, maar zeker ook revitaliserende massage die voor iedereen geschikt is. De Thai Yoga Massage werkt op fysiek, mentaal en energetisch niveau door. Na een behandeling voelt men zich over het algemeen ontspannen, maar zeker ook energiek en levenslustig.

Voor mensen met bepaalde klachten of blessures worden de stretch- en massagetechnieken aangepast.

De Thai Yoga Massage vindt plaats op een speciaal ontworpen mat. Zorg dat je comfortabele kleding draagt en dat je van te voren niet teveel gegeten hebt.

Bij The City Retreat worden alleen vrouwen gemasseerd.
Afspraken voor massages dienen minimaal 48 uur van te voren te worden afgezegd, anders worden deze doorberekend.